Svet dovoleniek bloguje

Svet dovoleniek Dovolenková sezóna leto 2011 vstupuje do svojej hlavnej fázy, práve keď spúšťame nový internetový portál pre cestovateľov a dovolenkárov. V mori internetových stránok zaoberajúcich  sa cestovaním a predajom zájazdov prinesie Svet dovoleniek prostredníctvom stránok svet-dovoleniek.sk  originálne riešenia a informnácie zo sveta cestovania, cestovného ruchu, cestovných kancelárií, skrátka všeličoho čo by mohlo zaujímať laickú ale aj odbornú verejnosť.

Približne pred rokom sme zahájili činnosť cestovnej agentúry Svet dovoleniek, keď sme otvorili kamenný obchod s ponukou zájazdov od všetkých významných cestovných kancelárií zo Slovenska "pod jednou strechou". Predajňa sa nachádza na Obchodnej ulici v Bratislave. Po jej úspešnom zavedení v klasickom prevedení "kamenného obchodu" prichádza čas na spustenie internetovej verzie, aby sme túto širokú ponuku dovoleniek sprístupnili aj internetovým záujemcom.

Potiaľto sa nič "originálne" nekoná. Podobných internetových cestovných agentúr existuje predsa množstvo, navyše neustále pribúdajú ďalšie a ďalšie. Niektoré prinášajú osobité a nové riešenia (pred nimi klobúk dole), ale prevažná väčšina len vytvára rôznym spôsobom nakombinované kópie niečoho, čo už na webe existuje. Ak má mať cestovná agentúra svoje miesto medzi organizátorom zájazdu (cestovnou kanceláriou) a zákazníkom (účastníkom zájazdu) mala by do tohto vzťahu priniesť nejakú vlastnú "pridanú" hodnotu a vytvárať si  korektné vzťahy s obidvomi stranami.

Ako chápeme vlastnú pridanú hodnotu + budovanie korektných vzťahov so zákazníkom a súčasne s obchodným partnerom (cestovnou kanceláriou) tu z pochopiteľných dôvodov nebudeme rozvádzať, ale to bude tým, v čom chceme priniesť "originálnosť" spomínanú vyššie. Prevádzkujeme cestovnú kanceláriu aj cestovnú agentúru a samozrejme aj osobne radi cestujeme a dovolenkujeme, čiže máme k dispozícii všetky tri uhly pohľadu. Vieme prečo a kde často dochádza k rôznym pokriveniam vzťahov a chybám a práve tam sa budeme zameriavať a tieto nedostatky odstraňovať.

Svet dovoleniek Budovanie webu svet-dovoleniek.sk bude nepretržitý proces. V súčasnosti spúšťame jeho prvú časť - cestovateľského sprievodcu krajiny sveta, kde prinášame informácie o krajinách zamerané na potreby cestovateľa (obyvateľstvo, politická situácia, stručná história, mena, kurzy, vízové podmienky a pod.). O niekoľko dní spustíme online vyhľadávací a rezervačný systém predaja zájazdov, ktorý už absolvuje záverečné testovanie. Pripravujeme samostatnú sekciu pre cenovo zvýhodnené zájazdy typu lastminute a first moment, ako aj doplnkové online služby v cestovnom ruchu - doprava (autobusy, letenky, trajekty požičovne automobilov), rezervácia hotelov (ak sa jedná len o ubytovanie v prípadoch služobných ciest a pod. - nie zájazdy), non-stop infoservis, to všetko pre potreby zákazníka.

Pre našich obchodných partnerov - cestovné kancelárie, ktoré zastupujeme - pripravujeme do budúcna množstvo zaujímavých podnetov a vlastnej iniciatívy na vylepšovanie spolupráce, partnerských vzťahov a zvyšovanie dôvery voči cestovným agentúram. Prvá perlička z našej dielne, ktorá by mala priniesť trojitý prospech t.j. klientovi, cestovke aj agentúre sa už začala
VEĽKÁ LETNÁ HRA O DOVOLENKY - Zbieraj vlajky a vyhraj 12 dovoleniek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Odkazy (http) v komentároch uvážime.