Austrália ponúka pracovné miesta za hviezdne platy

článok publikovaný na - Austrália, práca za hviezdne platy

najlepšie pracovné miesta v austrálii

Pracovné miesta za 10.000 AUD a viac ? Prečo nie ! Veď Austrália je krajina nevídaných možností. V čase všeobecnej svetovej krízy plánuje Austrália spustiť masovú medzinárodnú reklamnú kampaň s ponukou zaujímavých pracovných miest. Zaujímavých pokiaľ ide o pracovnú náplň, ale aj finančné ohodnotenie. Ponuka sa pripravuje len pre uchádzačov z vybraných krajín.

Chcete sa stať ochutnávačom polievok v luxusnom hoteli s platom 12.000 dolárov, alebo porotcom dievčenskej krásy na niektorej z austrálskych pláží s podobným platom? Ste za väčší veget? Vyskúšajte pozíciu natierač opaľovacích krémov. Možno uprednostníte adrenalín a vyšší plat. Kandidujete na miesto sčítavač žralokov vo vodách okolo Austrálie, či kŕmič klokanov v odľahlých a vyprahnutých púštnych rezerváciách za 24.000 AUD mesačne. Niekto sa možno pousmeje, ale očakáva sa poriadny boom.

Austrália prináša výborný nápad. Tamojšie organizácie pripravujú realizáciu odvážnej myšlienky, ako zvýšiť a oživiť prívaly cestovateľov na opustený a stratený austrálsky kontinent. Jednou ranou môžu vyriešiť niekoľko ožehavých problémov. 1. získajú novú pracovnú silu, 2. zarobia na obrovskom prívale turistov, 3. získajú novú krv v podobe nových osadníkov z "kultivovaných" krajín. Čím za to zaplatia? Niekoľkým z uchádzačov vytvoria a zafinancujú mimoriadne lukratívne, možno až bláznivé pracovné miesta. Výborné riešenie, všakže?

Práce najrôznejších kategórií majú za úlohu osloviť čo najširšie masy unudených mladých ľudí z ekonomicky vyspelých krajín, ktorých už nebaví práca v banke, či na úrade za slušný bakšiš, nudný život a stereotyp. Na žiadne z vyššie menovaných pracovných miest nepotrebujete kvalifikáciu, ani prax. Všetko záleží len od toho, ako uspejete pri pohovoroch, šťastie. Masové šialenstvo, očakávajú sa milióny prihlášok. Medzinárodné siete pracovných agentúr budú zavalené množstvom žiadostí a prihlášok uchádzačov. Žiadna diskriminácia však nehrozí, pohovorov sa zúčastnia všetci prihlásení kandidáti na prácu.

Všetci uchádzači dostanú pozvánky, potvrdia svoju účasť na konkrétny termín. Zaplatia si pobyt, letenky a čakajú na svoju životnú príležitosť. Obrovská akcia "pohovorov" na zopár zaujímavých pracovných miest za hviezdne platy prebehne priamo v Austrálii a bude organizovaná postupne na niekoľko kôl. Môže trvať celé mesiace. Vyrobí sa z toho zábavná show, ktorá sa predá cez televízne kanály. Čím viac uchádzačov, tým dlhšia reality show, tým viac peňazí. Austrálske hotely, letecké spoločnosti, celý turistický priemysel krajiny zarobí a ožije. Tisíce aktérov, ktorí nezískajú vysnený job, sa v Austrálii aj tak zamestnajú a usadia.

Mapa Austrálie

Zväčšiť mapu

Austrália je od dávna cieľovou krajinou emigrantov z celého sveta. Napriek nedávnym protestom proti ďalšiemu neriadenému prívalu prisťahovalcov, potrebuje Austrália novú krv. Projekty takéhoto charakteru sú obojstranne zaujímavé a výhodné. Pre krajinu aj pre novousadlíkov. Austráliu navštívia obrovské davy mladých ľudí, ktorí tu utratia obrovské financie ako turisti. Z nich sa malá hŕstka uchytí na reklamované pracovné miesta. Oveľa viac záujemcov si dodatočne nájde prácu samostatne. Pracovných miest je v Austrálii dostatok. Čo vám bráni vziať si prácu na priamo keď ste už v Austrálii? Práca sa tam váľa po zemi, stačí ju zdvihnúť.

Spoluprácu navrhne Austrália iba vybraným krajinám. Takže nehrozia nepokoje kôli prívalu nežiadúcich osôb. Obrovské masy "uchádzačov o prácu" prežijú na mieste nádherný pobyt ako turisti na prázdninách. Utratia tu nemalé finančné prostriedky, z ktorých bude celý projekt financovaný. Vzrastie cestovný ruch v Austrálii, s tým súvisia požiadavky na nové pracovné mieste v tomto segmente. Kolieska sa otáčajú a ešte pri tom všetci pekne zarobia. Čo dodať ? Pekne vymyslené ! A všetci budú spokojní, či ?

Pozdravujem všetkých unudených mladých ľudí z ekonomicky vyspelých krajín, ktorých už nebaví nudný život, práca a stereotyp v ich rodnej krajine ! Austrália na vás čaká, uchádzajte sa o skvelé pracovné miesta za hviezdne platy !


RH ;-!)

1 komentár:

  1. dobrý vtip, ale nebolo by od veci také miestečko "natierač opaľovacieho krému" ...

    OdpovedaťOdstrániť

Odkazy (http) v komentároch uvážime.